Valencia - wonen en huis kopen

Valencia - wonen en huis kopen

De regio Valencia in Spanje heeft een wisselend aantal inwoners maar op zijn meest 2.5 miljoen. De stad Valencia heeft 850.000 inwoners en is hiermee de derde grootste stad van Spanje. Valencia ligt in Oost-Spanje aan de Middellandse Zee. De gemiddelde jaartemperatuur is 22 graden en het wordt nooit echt koud in Valencia. Vlakbij Valencia ligt het Albufera Nature Reserve. Dit is een zoetwater meer met een overvloed aan vis erin. Als u wilt wandelen in de mooie natuur kunt u terecht bij het Albufera Nature Reserve.

Kaart Valencia

 

De haven van Valencia

Valencia is een snelgroeiende stad door de vele invloeden vanuit wetenschap, opleidingen, recreatie, handel en kunst. Valencia verzorgt 20% van alle Spaanse export vanuit zijn haven. De Haven van Valencia is opgericht door King Ferdinand in 1483. Op de dag van vandaag is het een van de drukste havens van Europa. De haven van Valencia is ook gebruikt voor de Marica’s Cup. In 2007 en 2010 is deze zeilwedstrijd hier gehouden.

Haven Valencia Haven Valencia
America's Cup Valencia America's Cup Valencia

 

Valencia - stad van de kunst en wetenschap

Valencia, de stad van kunst en wetenschap heeft een gebouw op zijn naam staan met architectuur zoals je nog nooit gezien hebt. Het is ontworpen door Santiago Calatrava en Felix Candela. In het gebouw zijn verschillende bedrijven te vinden die allen op hun eigen manier nieuwe technologieën en mooie architectuur laten zien. U kunt er naar de bioscoop, het centrum van interactieve wetenschap, het aquarium en de opera.

Architectuur Valencia Architectuur Valencia

 

Festivals Seville

La Tomatina en Las Fallas zijn twee grote festivals in Valencia die u mee gemaakt moet hebben. La Tomatina is een festival dat jaarlijks gehouden wordt in het dorpje Brunol, vlakbij Valencia. Duizenden mensen verzamelen zich in de straten om vervolgens een voedselgevecht te houden met duizenden en duizenden tomaten. Las Fallas is een vijf-daags festival met veel verschillende aspecten. Voor Las Fallas, wat 'het vuur' betekent, bouwen de mensen grote praalwagens met grote, levensechte poppen erop. In de praalwagens zit vuurwerk en de traditie is om de wagens aan het eind van het festival in brand te steken. 

La Tomatina Bruñol La Tomatina Bruñol La Tomatina Bruñol
Las Fallas Valencia Las Fallas Valencia Las Fallas Valencia

Voor meer informatie over Las Fallas klikt u op: 

 

Garden of Turia in Valencia

In Valencia kunt u een fiets huren om door de Turia te fietsen. De Turia is een oude rivier die ze in 1960 hebben drooggelegd vanwege overstromingen. Nu is het een 8 kilometers lang park dat door het centrum van Valencia loopt. Het park is zeer geschikt om te wandelen of te fietsen doordat het groot en vlak is.

Turia Valencia Turia Valencia

 

Huis kopen in Valencia

Bij ons heb je een grote keuze aan huizen in Valencia die direct van de bank gekocht worden. Het zijn gedwongen verkopen en in beslag genomen Spaanse huizen in Valencia en directe omgeving. Van villa's tot land, al onze huizen worden aangeboden door toonaangevende Spaanse banken. Omdat u direct van de bank koopt zijn de prijzen het laagst en is het makkelijker om een hypotheek te krijgen.

Voor een selectie van huizen, appartementen, villa's etc. in Valencia, klik op info: 

 

Disclaimer | Links
Casadelmar uses cookies. Click here for more information. Close
x