Seville - wonen en huis kopen

Sevilla - Wonen en huis kopen

Sevilla is de stad van de Flamenco. Het ligt in Zuid-Spanje in de provincie Anadalusië. Er wonen ongeveer 703.000 mensen die Sevillanos genoemd worden. Het klimaat in Sevilla is erg warm en de gemiddelde jaartemperatuur is 25 graden. Door het warme weer komt de siësta in Sevilla nog veel voor.

Kaart Sevilla

 

Bezienswaardigheden Sevilla

Sevilla bezit drie gebouwen die op de Unesco Werelderfgoedlijst staan en deze zijn de moeite waard om te bezoeken. Het zijn het Alcazar palace complex, de Cathedral of St. Mary en het General Archive of the Indies. Ook zijn er in Sevilla veel musea te vinden en als u van wandelen houdt kunt u terecht in een van de vele parken en tuinen. Parque de Maria Luisa is een openbaar park waar u tijdens het wandelen veel mooie monumenten tegenkomt.

Parque de Maria Luisa Sevilla St. Mary Sevilla

 

Flamenco Sevilla

Flamenco shows zijn erg populair in Sevilla waarbij de Sevillanos hun ongelofelijke voetenwerk laten zien. Ook zijn er twee bekende festivals, Semana santa en Feria de Sevilla. De festivals staan bekend om hun decoraties, het dansen, drinken en de gezelligheid.

Flamenco Sevilla

 

Tradities Sevilla

Sinaasappel- en palmbomen en eeuwenoude cultuur en tradities zijn typerend voor Sevilla. Ook kun je in Sevilla niet ontkomen aan de beroemde Spaanse tapas. Je hebt er erg veel bars waar je kunt genieten van de overheerlijke tapasgerechten. Het is traditie om van bar naar bar te gaan en overal één tapasgerecht te eten. Tapas zijn kleine porties van gerechten, die meerdere per keer gegeten worden.

Alcazar palace complex Sevilla Tapas Sevilla

 

Huis kopen in Sevilla

Wij hebben een groot aanbod aan gedwongen en in beslag genomen huizen in Sevilla. Van appartmenten tot villas, u kunt het bij ons vinden voor de laagste prijs. Dit, door onze collaboratie met een aantal toonaangevende Spaanse banken. U koopt de huizen direct van de bank en dit zorgt, naast de laagste prijzen, ook voor een zeer groot aanbod en het makkelijker verkrijgen van een hypotheek.

Voor een selectie van huizen, appartementen, villa's etc. in Sevilla, klik op info: 

Disclaimer | Links
Casadelmar uses cookies. Click here for more information. Close
x