Barcelona - Wonen en huis kopen

Barcelona - Wonen en huis kopen

Barcelona is de op één na grootste stad in Spanje en het is de hoofdstad  van Catalonië. Barcelona heeft ongeveer 1.6 miljoen inwoners. De stad ligt aan de kust van de Middellandse Zee en aan de andere kant is het omringt met bergen. In Catalonië spreken ze Catalaans en Spaans, maar de meeste mensen in Barcelona spreken ook Engels. Het weer in Barcelona is zeer aangenaam en de gemiddelde jaartemperatuur is 15.1 graden. In Barcelona regent het nauwelijks.

Kaart Barcelona

 

Verkeer en fietsen in Barcelona

Het verkeer in Barcelona wordt geregeld door de stad zelf en de provincie. De verkeersborden zijn in het Catalaans. Om een stukje te wandelen kun je in Barcelona naar de Ramblas. Deze lange winkelstraat verdeelt de stad in tweeën, van het grote verkeerskruispunt aan de rand van de stad helemaal tot aan de Middellandse Zee. Ook voor fietsers in Barcelona een perfecte stad. De brede boulevards en platte straten zorgen ervoor dat je Barcelona op de fiets perfect kunt verkennen. Als er fietspaden zijn moet de fietser hiervan gebruik maken en anders fietst hij op de autoweg.

Straat Barcelona Fietsen Barcelona

 

Het centrum van Barcelona

Het centrum van Barcelona is een bruisende omgeving, vol levendigheid en sfeer. Het is een fijne omgeving om in te wonen met een grote geschiedenis. Barcelona is onderverdeeld in 13 stadswijken waar je veel moderne en Art Nouveau architectuur kunt vinden. De meest populaire architect die zijn handtekening heeft achtergelaten in Barcelona is Anton Gaudí. Het werk van Anton Gaudí kun je vinden in het prachtige Park Güell en ook de Sagrada Família is een van zijn meesterwerken. In het centrum van Barcelona kunt u, behalve gemoderniseerde gebouwen ook gebouwen vinden die zijn gebouwd in de Middeleeuwen.

Park Güell Barcelona Gebouw Barcelona
Sagrada Família Barcelona Gaudí Barcelona

 

Winkelen en de kustlijn van Barcelona

Barcelona heeft een twee kilometer lange kustlijn net buiten de stad waar je een duik kan nemen in de Middellandse Zee. Houdt u meer van shoppen? Dan bent u in Barcelona aan het goede adres. Kilometers lange winkelstraten met veel verschillende winkels zorgen ervoor dat iedereen slaagt in Barcelona. 

Kustlijn Barcelona Las Ramblas Barcelona

Wil je meer weten over Barcelona en wat er in deze prachtige stad te doen is? Klik dan op

 

Huis kopen in Barcelona

Wij kunnen een aanzienlijke keuze van gedwongen verkopen en in beslag genomen huizen in Barcelona, Spanje aanbieden, omdat wij partner zijn van meerdere invloedrijke Spaanse banken. Alle soorten huizen in Barcelona vindt u op onze website en worden direct door de banken aangeboden. Dit zorgt voor de laagste prijzen en een hypotheek is makkelijker te verkrijgen doordat u direct van de bank koopt.

Voor een selectie van huizen, appartementen, villa's etc. in Barcelona, klik op info: 

 

Disclaimer | Links
Casadelmar uses cookies. Click here for more information. Close
x