Castellón - wonen en huis kopen

Castellón - wonen en huis kopen

Castellón is een provincie aan de kust van west Spanje in de regio Valencia. Castellón de la Plana is de hoofdstad van Castellón. In de hoofdstad wonen bijna 181.000 mensen.  De hele provincie heeft ruim 600.000 inwoners en zij spreken Spaans en Valenciaans. Castellón heeft een mediterraan klimaat waarbij het in de winter niet kouder wordt dan 16 graden. De gemiddelde jaartemperatuur overdag is 22 graden.

Kaart Castellón

 

Activiteiten en bezienswaardigheden Castellón

In de provincie Castellón hoeft niemand zich te vervelen. De vele activiteiten zorgen ervoor dat er voor iedereen iets te doen is. Zo heeft Benicàssim een waterpark en een kuuroord, in Benicarló kun je prachtige vogels voeren in het vogelpark, mooie grotten vindt u in Vall D’uixo, je kunt het voetbalstadion in Villarreal bezoeken, en nog veel meer. Ook qua sport valt er veel te beleven in Castellón. Zo heb je de vele watersporten zoals zeilen en kitesurfen, maar je kunt er ook canyoningen, paardrijden en skydiven. In een van de vele golfclubs kunt u een balletje slaan en ook wandelroutes heb je in Castellón in alle soorten en maten.

Stadion Villarreal - Castellón Vogelpark Benicarló - Castellón

 

Castellón - Castellón de la Plana

De hoofdstad Castellón de la Plana heeft in zijn binnenstad veel oude gebouwen, zoals het gemeentehuis. Deze oude gebouwen in de binnenstad zijn omringt met mooie winkelstraten. Parque Ribalta is een park in Castellón de la Plana waar je veel historische elementen in terugvindt. Tapas en Paella zijn kenmerkend voor Spanje en kun je uiteraard ook in Castellón de la Plana in overvloed eten. Toch heeft de stad ook eigen typische gerechten. Zo worden er de Tronchon kazen gemaakt en is ook het vlees, naast de vis, van uitstekende kwaliteit. Ook de productie van citrus vruchten en groenten is groot in Castellón de la Plana en dit zie je terug in de gerechten.

Eten Castellón Parque Ribalta Castellón

 

Huis kopen in Castellón

Door onze nauwe connecties met enkele vooraanstaande Spaanse banken kunnen wij huizen in Castellón tegen de goedkoopste prijzen aanbieden. Op onze website vindt u het grootste aanbod van gedwongen verkopen en in beslag genomen huizen. Het verkrijgen van een hypotheek voor finca's, land, villa's, penthouses, appartementen in Castellón is makkelijker doordat de huizen bij ons direct door de bank aangeboden.

Voor een selectie van huizen, appartementen, villa's, etc. in Castellón, klik op: 

Disclaimer | Links
Casadelmar uses cookies. Click here for more information. Close
x