Cáceres - wonen en huis kopen

Cáceres - wonen en huis kopen

Cáceres is een provincie en een stad in het westen van Spanje niet ver van Portugal. De stad heeft ongeveer 96.000 inwoners en de gemeente heeft qua land de grootste oppervlakte van Spanje. De stad heeft een continentaal klimaat met warme zomers en in de winter daalt te temperatuur niet onder de 14 graden. De gemiddelde jaar temperatuur is overdag ongeveer 22 graden.

Kaart Cáceres

 

Festivals Cáceres

In Cáceres zijn een aantal festivals door het hele jaar. Semana Santa is het feest in de heilige week dat in bijna heel Spanje gevierd wordt. In deze week vieren de Spanjaarden de dood van Jezus Christus en worden er grote parades gehouden door de straten van Cáceres. Ook heeft Cáceres een muziek festival genaamd WOMAD. Het is in 1980 opgericht door een rockband en wordt elk jaar gehouden in mei. Tijdens dit gratis festival kunt u genieten van muziek van wereldformaat. De twee muziek podia en het lekkere eten zorgen voor een gezellige sfeer in de oude stad van Cáceres.

Heilige week Cáceres Womad festival Cáceres

 

Gebouwen en natuur Cáceres

Ook zijn er in Cáceres tal van mooie, historische gebouwen te vinden, zoals de vele kathedralen en kerken, de oude stadsmuren, de paleizen, de musea en drie natuurgebieden. De muren om de stad zijn gebouwd door de Romeinen om de stad te beschermen en er zijn nog steeds delen van intact. Het bekendste natuurpark van Cáceres is Monfragüe. In dit beschermde natuurgebied leven veel volgens en wilde dieren. De Tagus rivier heeft het bergachtige gebied in tweeën gesplitst. Dit zorgt voor een schitterende natuur waar u doorheen kunt wandelen tijdens een van de vele excursies die hier aangeboden worden.

Gebouw Cáceres Monfragüe Cáceres

 

Huis kopen Cáceres

Wilt u makkelijk een hypotheek krijgen op een huis in Cáceres? Dan bent u op onze website aan het goede adres. Door onze samenwerking met een aantal vooraanstaande banken in Spanje hebben wij het grootste aanbod aan gedwongen verkopen en in beslag genomen huizen in Cácares. Door de korte lijntjes met de banken bieden wij de goedkoopste huizen, appartementen, finca's, villa's, penthouses en land aan.

Voor een selectie aan huizen, appartementen, villa's, etc. in Cáceres, klik dan op: 

Disclaimer | Links
Casadelmar uses cookies. Click here for more information. Close
x