Ávila - wonen en huis kopen

Ávila - wonen en huis kopen

Ávila is een klein dorpje in Spanje vlakbij Madrid. Het stadje ligt erg hoog boven de zeespiegel rechts van Rivier Adaja. Ávila heeft ongeveer 58.000 inwoners. De zomers zijn heerlijk warm in Ávila en in de winter wordt het niet kouder dan 7 graden. De gemiddelde jaartemperatuur is 16 graden. In Ávila hebben de inwoners verschillende religies, zoals Joden, Moslims en Christenen.

Kaart Ávila

 

Bezienswaardigheden Ávila

Ávila wordt ook wel de stad van heiligen en stenen genoemd. De binnenstad is volledig omheind met een grote muur met 9 poorten en 88 torens. Deze muur is in 1090 gebouwd en staat nu op de UNESCO werelderfgoedlijst. In Ávila staan een aantal prachtige basilieken, kathedralen en kerken. Deze mooie gebouwen geven de stad een prachtig historisch aanzicht en maken het bewonderenswaardig om te bezoeken. Wilt u meer weten over de vele prachtige bezienswaardigheden in Ávila? Klik dan op: 

Kathedraal Ávila Stadsmuur Ávila

 

Festivals Ávila

Er zijn twee festivals in Ávila die jaarlijks terugkeren. De heilige week, die in bijna heel Spanje gevierd wordt en de Fiestas de Santa Teresa. Tijdens de heilige week wordt het overlijden van Jezus Christus gevierd. Er worden grote praalwagens gebouwd en overal in Ávila zijn herdenkingsplekken. De week wordt geëindigd met een groot feestmaal dat vele mensen bij elkaar brengt. De Fiestas de Santa Teresa vindt plaats in Oktober. Ook tijdens dit festival worden grote wagens gebouwd en er is overal veel muziek, eten, sport en vuurwerk. De processie begint bij de kathedraal van Ávila en eindigt bij de Santa Teresa kerk.

Fiestas de Santa Teresa Ávila Heilige week Ávila

 

Huis kopen in Asturias

Wij werken samen met Spaanse banken en daardoor koopt u via onze website direct van de bank. Dit zorgt altijd voor de laagste prijzen voor onze gedwongen verkopen en in beslag genomen huizen in Ávila. Door de samenwerking met de banken is de keuze aan huizen op onze website groot en is het makkelijker om een hypotheek te verkrijgen.

Voor een selectie van huizen, appartmenten, villa's, etc. in Ávila, klik op info: 

Disclaimer | Links
Casadelmar uses cookies. Click here for more information. Close
x