Benalmádena - Wonen en Huis kopen

Benalmádena - Wonen en Huis kopen

Benalmádena is een stad in de provincie Málaga in Zuid Spanje. De stad is van oorsprong opgedeeld in drie gebieden, Benalmádena Pueblo, Benalmádena Costa en Arroyo de la Miel. Benalmádena Pueblo is het oude gedeelte, Benalmádena Costa is het gedeelte aan de kust en Arroyo de la Miel is dichtbewoond en heeft veel bedrijfspanden. De gemeente heeft ongeveer 60.000 inwoners en de gemiddelde jaartemperatuur is 19 graden.

Kaart Benalmádena

Bezienswaardigheden Benalmádena

In Benalmádena kunt u van het uitzicht genieten in een gondel die door het Calamorro gebergte loopt. Op een heldere dag is zelfs de kustlijn van Marokko zichtbaar. Benalmádena heeft vele parken en bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Enkele bezienswaardigheden zijn Parque de la Paloma, Puerto Marina en Castillo de Colomares.

Puerto Marina Benalmádena Parque de la Paloma Benalmádena

Kust Benalmádena

Genieten van de zon en de zee kunt u aan de bijna 10 kilometer lange kustlijn van Benalmádena. De kustplaats biedt veel restaurants en bars waar u gezellig kunt uitgaan.

Kustlijn Benalmádena

Huis kopen in Benalmádena

Wij hebben een ruim aanbod van huizen in Benalmádena en directe omgeving. Appartementen, villa's, geschakelde woningen, etc.

Voor een selectie van huizen, appartementen en villa's in Benalmádena, klik op info: 

 

Disclaimer | Links
Casadelmar uses cookies. Click here for more information. Close
x